Kvinde overfaldet, men snarrådig indgreb redder hende

En ukendt mand slog i weekenden en 26-årig kvinde i ansigtet med knyttet næve

En 26-årig kvinde fik sig i weekenden en yderst kedelig afslutning på en festlig aften i Nørager.

Natten mellem lørdag og søndag, i tidsrummet mellem klokken 3 og 4.40, blev hun, da hun var på vej hjem, overfaldet af en ukendt mand.

Han tog fat i hende, da hun kom gående ad Vestergade. Da hun forsøgte at rive sig løs, slog han hende op til flere gange i ansigtet med en knyttet næve:

– Da hun så gør yderligere modstand, stikker han heldigvis af, fortæller politikommissær hos Nordjyllands Politi, Claus Serup, og tilføjer:

 

Hun forsøger så derefter at gøre opmærksom på sig selv ved at råbe højt, og så gør hun faktisk også noget ganske smart: Hun smadrer en rude på en parkeret bil og får dens alarm til at hyle.

Igen viser det, at er man modig nok og laver nok med larm til at gøre sig synlig for andre, kan det være med til at gøre forskellen. For uanset hvad gerningsmanden gør skal man altid skrige. ligegyldigt hvor håbløst det end må virke i situationen:

  1.  Vidner gøres opmærksom på overfaldet
  2. Gerningsmanden bliver stresset. Lykkes det ikke for gerningsmanden at få stoppet skrigeriet kan gerningsmanden ikke være sikker på at vidner finder dem. Hvorfor han måske laver en risikoanalyse og simpelthen afbryder sin gerning
  3. Når du skriger frigøres der mere energi og du kan derfor kæmpe i mod i længere tid.